2017/01/15

Lauantai 14. - myday

Heräsin aamulla jo vähän ennen herätyskelloa. Laitan kellon soimaan myös viikonloppuisin, jotta päivän aikana ehtii syödä tarpeeksi monta ateriaa, heh. Oon myös nimennyt herätyksiä tsemppilauseilla, jotta uuteen päivään ois mukavampi nousta.


Aamupalaksi puuroa erilaisilla siemenillä ja maapähkinävoilla, päärynän, persimonin ja teetä. Samalla selasin puhelimesta edellispäivän viestejä, joita en ollut jaksanut illalla lukea läpi. Nukuin vielä puolen tunnin päikkärit (aamupäivä on paras päiväuniaika) ja siivoilin vähän kaverin saapumista odotellessa.




Tämän asunnon oli alun perinkin tarkoitus olla vain väliaikainen, sillä helmikuun jälkeen talossa alkaa putkiremontti. En ole hankkinut uusia huonekaluja, eikä mulla ole edes sohvaa tai televisiotasoa, sillä haluan mitoittaa ne mieluummin johonkin pyvyvämpään kämppään sopiviksi.

Lopulta Liisakin saapui ja otin hänestä kuvia cv:tä varten. Blogin kuvitukseksi otettiin mustakin pari ei-niin-vakavaa kuvaa, jotka näyttää ihan koulukuvilta. Juteltiin ja söin samalla välipalaa.



Liisa oli menossa kirjastoon lukemaan, joten kävelin samaa matkaa palauttamaan yhden kirjan ja jatkoin siitä vielä keskustaan lataamaan matkakorttia ja käymään kaupassa, sillä vihannesvarastot kaipasivat täydennystä.



Ajoin ostoksineni bussilla kotiin ja lähdin vielä käymään läheisessä UFF:issa. En löytänyt mitään ja puoli kolmeksi palasin kotiin syömään. Viimeksi vanhemmilla käydessäni äiti antoi mulle mukaan täytettyjä paprikoita. Näissä näytti olevan täytteenä kvinoaa, linssejä, fetaa ja persiljaa. Lisäksi herneitä ja pari kauraleipää. Ruokajuomaksi juon aika usein teetä, johon laitan aina varmaan neljäsosan maitoa.


Meikkasin ja lähdin neljättä kertaa järjestettävään Recovery meetingiin, jossa osallisina oli Instan recovery-käyttäjiä. Itselläni ei ole erikseen parantumis-käyttistä, mutta jokaisessa tapaamisessa oon saanut olla mukana ja oon niiden kautta tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin. Oon aina vanhin paikan päällä, kun ikähaitari on jopa kymmenen vuotta, mutta eipä tuo samanhenkisessä porukassa häiritse.


Oltiin sovittu, että tavataan Iidan kanssa etukäteen ja mennään yhtä matkaa. Metroasemalta napattiin vielä Oona mukaan ja käveltiin siitä Iinalle.



Väkeä oli tällä kertaa paljon, mutta mahduttiin kaikki hyvin pieneen kämppään. Mentiin nyyttärimeiningillä, eli jokainen toi mukanaan pientä syötävää tai juotavaa. Osalla oli omat juomat mukana ja osa meni mehulinjalla.







Suuri osa porukasta oli lähtenyt jo yhdeksän aikaan ja mekin lähdettiin Iidan kanssa jo aikaisin. En jaksanut odottaa sporaa, joten koska oli hieno ilta kävelin kotiin. Vaikka olin edelliset kolme tuntia mussuttanut sipsiä, söin vielä kotiinpäästyäni iltapalaksi couscoussalaattia.



Luin jonkin aikaa ja nukkumaan pääsin vähän puolenyön jälkeen. Oli mielestäni oikein onnistunut lauantai!

10 kommenttia:

  1. Järjestäjä aka järjestyksenvalvoja kiittää osallistumisesta <3 oli mukavaa !!!! T. tiedät kuka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osallistuin huomattavasti paremmin kuin viime kerralla :'--D

      Poista
  2. aivan ihana tuo mylittlepony sun huoneessa! ootko "fani"? keräätkö muuten jotain? huikeaa kun jaksoit noinkin kauan olla juhlimassa=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fluttershy on ihan ku minä :) Oon keräilly myös niitä pieniä poni-figuureja, joita myydään "yllätyspakkauksissa". Oon keränny vaikka mitä alkaen jätskitikuista(?)

      Poista
  3. Pakko kyllä sanoa että jos en ois parisuhteessa niin yrittäisin varmaan pyytää sua treffeille. :D Mun on jo pitkään pitäny sanoo tää mut en oo uskaltanut. x) Vaikka en nyt tiiä mitä uskaltamista siinä on sanoo jollekin et se on hurjan nätti ja kivalta vaikuttava tyyppi.

    Anyway, sun lauantai kuulostaa tosi kivalta ja hienoa että tommosia tapaamisia/illanviettoja järjestetään ja että jaksoi sinne lähteä. :)
    ps. ihana toi viimisen kuvan teemuki. <3

    VastaaPoista
  4. Ihanaa hedelmä-teippiä! Mistä tollasta saa? Ja erittäin hyvä idea toi muistilappu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulemma Tigerista. Kannattaa kirjoittaa itsellekin vastaavia lappusia :)

      Poista
  5. Ihana noora ja kiva postaus <3

    VastaaPoista