2014/04/17

Boats 'n Hoes

Wähähähähäää, oon eläny tääl nii ylikierroksil et osal alkaa mennä varmaan jo hermot muhun :----D

Mut eilen/tänään cruisee Tallinnaan! Haloo Helsinki! esiinty Silja Europalla, joten pakkohan sinne oli päästä. Ja ah laivailee, mul on jääny sairastelun takii kaikki mahdolliset lukioristeilyki väliin. Oli aika jepaa näin vaihteeks pelkällä tyttöporukalla. Ja jopa muisti säily koko illaltayöltä, kuvittelen yleensä et mul on parempi viinapää ku mitä oikeesti on.

Yritin ottaa kuvaa asusta, mut hylättii hyttiin ku muut lähti tupruttelee. Olin ostanu jopa hiusten väriin sopivat kengännauhat, mutta eihän ne tästä näy... Ja pinkkiä UV-ripsiväriä!

Löydettiin tax freestä Golden Capin uutta rasperry soda light -siideriä, jota oli pakko maistaa (lavallisen verran..) tavallisen omenan lisäks. Tölkit pääs suihkuun kylmettymään, vaik mä vetelen kaikki aina huoneenlämpösenä :-----o Ja sitten hajuvesilikööriä, joka oli niin pahaa että sitä yllättäen jäi yli puol pulloo juomatta. Oli vaan pakko ostaa ku oli niin hieno pinkki pullo!


Keikka oli vaihteeks loistava, vaikkei Tavastialle vedä vertoja mikään. Jotenki onnistuttii tunkee melkeen eturiviin ja kännykkäki suostu ottaa ihan kohtalaisii kuvii. Jukka vaan oli niin rumpujen peitossa, ettei mitään toivoo. Oli hyvä meno pääl, vaikkei baariin tuhlattu euroakaan!



Kyllä se kännikin lopulta iski (toisille vähän pahemminki :'D) ainaki kuvien perusteella. Illan teema oli oravailme. Unohtu vähän syöminen, nii ruokapuoli jäi lähinnä sipsien varaan. Meiän hyttii vastapäätä oli joku sairaalamesta, joten oli tosi kotoisa olo! Meiän piti lähtee viel tanssii, mut se jäi. Mun osalta ilta loppu siihen, ku Milli (huomhuom! ton ihanuuden blogiblogiblogi) katos ja Hanna lähti ettii sitä. Vika puhelu on kännykän mukaan soitettu  klo 03.47

Aamul herättii shoppailee pariks tunniks Tallinnaan. Olin tyhmä (tai viisas?) ja otin vaa 40€ käteistä mukaan, ku oon onnistunu viikossa tuhlaa about puolet eläkkeestäni. Ah, mitä vaatteita, oisin halunnu vaikka mitä! Olin niin kateellinen Elbylle ku sil ois varmaa ollu varaa ostaa koko kauppa tyhjäks. Mukaani tarttui kuitenki mekko ja legginsit.
Ja ruokakauppa oli ku Stockan Herkku ilman hullua väentungosta.

Aika loppu vähän kesken, joten ei ehditty syömään. Haettiin Subwaystä patongit mukaan (vegepihvisubi ♥) ja syötiin ne laivalla. Ja smoothieta, jääteetä ja namnam Milkan joku vanilja-suklaapatukka. Muut lähti viel tax freehen, mut mä jäin nukkuu päiväunia. Hyvin osasin kuitenkin herättyäni pummia toisten suklaita ja pähkinöitä >:---)

Satamasta kiiruhdinkin suoraan sporaan ja kuntoutusosastolle syömään päivällistä. Nyt pitääki kattoo vielä eilisen Salkkarit katsomosta ennen tän päivän jaksoa! Ja sit iltapala ja veikkaanpa että sen jälkeen meen aika suoraan nukkumaan. Vähän väsyttää :------D

7 kommenttia:

  1. Ihanaa positiivistä tekstiä!! :--) Mäki tahon tollasen olotilan :D
    Kiva että sulla näyttäs menevän jo paremmin :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tahdo, jos se tarkottaa että tililtä katoo 400€ viikossa :---D Mut itketään köyhyyttä sit myöhemmin!

      Poista
  2. Hih! Hauska huomata, että Sinä(kin) olet pinkki-fani... ;) Kaikki niin vimpan päälle pinkkiä, päästä kynsien kautta kengännauhoihin. Unohtamatta raspberry-soda-siideriä. Ja vielähän tuo Ellin naamavärkkikin hohtaa teeman mukaisesti :D!

    Nyt onkin sitten aika rauhoittua(?!) pääsiäisen viettoon siellä kuntoutusosastolla. Ennen muuten puhuit kuntoutuskodista; onko se siis virallisesti sittenkin kuntoutusosasto?

    No, olipa tyyssijanasi lähipäivinä sitten k-koti, k-osasto tahi oma-koti: Mukavaa Pääsiäistä Sinulle, Noora! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytin jotain Kelan hakemuksia, niin niihin kirjoitettiin kuntoutusosasto. En mä ees tiiä mikä mesta tää on kun puhutaan mistä sattuu, kirjoilla oon kuitenkin vanhemmilla ja postit menee sinne.
      Ja rauhoittuminen on yliarvostettua! Meno jatkukoon...

      Poista
  3. Ihan mahtava reissu takana ja menoa riitti! Nyt tosi kivaa pääsiäistä! Oli pyhiä tai ei, menoa saa silti olla. ;)

    VastaaPoista
  4. Utelias utelee, mistä sä oot ton ripsarin ostanu? :o kokeillu vaikka kuinka montaa värillistä sellasta mut koskaa ei oo tommosta lopputulosta tullu ku sul, eli siis upea! Ja pitkät hiulset vaikka lisukkeet onkin ni sopii sulle ihan älyttömän hyvin, oot kaunis :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cybershopista! Ja vetäsin tota L'orealin miss Manga -ripsarin päälle, nii hyvät räpsyt tuli :)

      Poista