2014/02/25

Summer Looks Good On You

Elämä hymyilee taas ja mulla on aihan (eli aivan ja ihan yhdistettynä) superi hyperi olo! Kevät helmikuussa, aurinko paistaa ja voi käyttää nahkatakkia ulkona! Converset jalassa kaupungilla ja iPod huutaa korvani kuuroiksi.


"Mä tanssin yksin kadulla
ja pidän ovet avoinna
ja nautin joka hetken jälkeen lisää elämästä!"
(sananmukaisesti tanssin ja lauloin..)


Mulle tehään kuntoutussuunnitelmaa ja oon oikeestaan aika optimistinen. Jos en kohta enää olekaan se väliinputoaja, vaan pääsen vihdoin eteenpäin. Itsestähän se on paljolti kiinni, mutta myönnän ettei tällä hetkellä pelkkä oman pään mukaan toimiminen riitä.

Mutta, hiuksista piti tulla postaamaan! Värjäsin eilen pään vaaleanpunaiseksi kesältä jääneellä shokkivärillä. Valmisteluiksi laitoin kookosöljy-hoitoaineseoksen kuiviin hiuksiin muutamaksi tunniksi. Hiusten kunto ei edelleenkään ole mikään paras reilun puolen vuoden takaisen blondausoperaation jälkeen, mutta ei nää enää niin pahalta hamppukasalta näytä!
I'm an angry unicorn!
Pesin hiukset ja levitin ohjeen mukaisesti pyyhekuiviin hiuksiin Crazy colorin shokkivärit. Kannattaa olla säästettynä jotkut kumihanskat, jos ei halua värjätä samalla käsiään ja kynsiään.


kaljuus ja tyvikasvu ja hattara
Läträsin huuhtelun jälkeen viel kaiken maailman hoitoaineilla: kosteuttavilla ja suihkutettavalla, sekä tapoin melkein Late Lammas -tangle teezerini. Hiukset kuivuivat ällön laineikkaiksi ja vaikka suoristaminen lämpösuojasta huolimatta rasittaa hiusta huomattavasti, oli pakko kaivaa rauta esiin, koska halusin nähdä lopputuloksen myös suorissa hiuksissa.

curlyyyy
straight bat (ugly)
Mä vaan tykkään leikkiä hiusväreillä ja tykkään myös näistä vaaleanpunaisista hiuksista vähän tummemmilla latvoilla! Pinkki ikävä kyllä lähtee muutamassa pesussa pois, joten katsotaan kauanko jaksan tätä ylläpitää :---B

18 kommenttia:

  1. Hei, tuo kihara on oikein nätti! :-) Minkälaisen hoitoaineseoksen teit kookosöljystä?
    Terveisin toinen kiharapäinen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joltain värinpoistokerralta jäänyt käyttämätön hoitoainetuubi, joten sekoittelin sitä, kookosöljyä ja Body shopin hair butteria. En tiiä voiko niitä ees yhdistää, mut ainakin tuli sileemmät hiukset :--D

      Poista
  2. Kevät tosiaan tulee ihan etuajassa, ihanaa! Aurinkoa jo kaipasikin! :D Mahtava tukka ja toivottavasti saatte laadittua hyvän kuntoutussuunnitelman.

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Omastakin mielestä kuvassa näyttää kihara paremmalta, mutta oikeesti se vaan sojottaa joka suuntaan :--D

      Poista
  4. No on siinä, joo, yksi aika äkäisen näköinen yksisarvinen... !! :D
    Mutta lopputulos ratkaisee, ja minustakin tuo curly-versio on aikas kiva!

    Tänään on varmaan yhdellä jos toisella ollut kevättä rinnassa! :) Ihana valo palasi keskuuteemme! Kevät tosiaan on täällä!

    Ja kaiken uuden alunhan kruunaa se, jos saatte nyt laadittua Sinulle hyvän kuntoutussunnitelman. Siitä se lähtee - uusi alku elämässäsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sais jatkuu tää sää ees pari päivää vielä! Vaikka outoa nähdä meren jää (joka ei oo ehtiny kunnolla jäätyäkään) jo osittain sulaneena.
      JOS jos jos, toivotaan.

      Poista
  5. IHANAT HIUKSET!! :---)

    Pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instagramissa @nnouy näkyy hiukset vähän paremmin. Jejeje, kiitos!

      Poista
  6. Mä yritin värjäillä viime kesänä hiuksia vaaleenpunaseks mutta niistä tuli aina ihan liian kirkkaan/tumman pinkit. En onnistunu millään vaikka kuinka väriä sekotin hoitoaineeseen ja pesin shamppoolla monta kertaa yhyy :( miten sä siis onnistuit saamaan noin ihanan vaaleenpunaset?! Tosi kivat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cybershopista saa valmiita pastellisävyjä tai sitten ns. neutraalia / ei minkään väristä, johon sekoittamalla värejä voi "laimentaa" :)

      Poista
    2. Myös hoitoainetta väriin sekoittamalla saa vaaleamman sävyn aikaiseksi! :)

      Poista
    3. Hupsis, eikun se ei ollut toiminutkaan. :D Kyllä sekin toimii jos tarpeeks laittaa. Mutta ehkä tosiaan parempi ostaa tollasta väriä mitä Noora ehdottikin. :)

      Poista
    4. Ja hiusten pitää olla todella vaaleat, jotta väri tarttuu! Ja ite en saa millään aikaan tasaista tulosta..

      Poista
    5. Oot ihanan hassu unicorni x) täytyy myös sanoa että nautin lukea sun positiivisia postauksia tosi paljon. Hyvä fiilis tarttuu ;)
      t. Huono anonyymi :P

      Poista
    6. Ihanaa nähä sussa elämäniloo ja taistelutahtoo. Se kantaa eteenpäin. Oot vahva ihminen, muista se. Ihanat hiukset muuten, pinkki sopii sun hiuksii tosi hyvin i think. See you tomorrow. Terveisin se jolle jamppa on velkaa

      Poista
    7. Kiitos kahdelle viimeiselle, ootte tyhmii :---3

      Poista